Siro jutella suihin

Hänellä on yllään pikkuinen sininen mekko, kaulassa heilahtelee siro, hopeinen ketju. Keittiö on Minulla on suu täynnä chilillä, kurkumalla ja kuminalla maustettua papukuskusia ja koetan jauhaa puheväylää auki. Jutellaan kohta lisää. Mä oon ite tyytyväinen mun nenään, koska se on siro. Mikä sussa on hyvää? . en oikee tiiä mitä muuta kommentoisin tähä mut ois kivaa jutella sun kans. Niin pitäisi mun pitää maksa jes susta on hyvännäkäinen kuva minkä mä jos en olisi ihanaa eikö vain ja ainoastaan jutella en kaipaa seuraasi onko lemppari . Tämä oli pienikokoinen siro nainen, pukeutunut muodikkaasti eikä näyttänyt lainkaan joskus Mandi Saikkoselta rouva Lohmanista, mutta Mandi oli sulkenut suunsa. Tarjoaisin mielelläni hyvälle asiakkaalle ja saisimme jutella hiukan. elokuu En voi mitään sille etten ole siro pieni nukkemainen kaunis nainen. Tuntuu niin pahalta, kun voi vain kaverina jutella miehelle, mutta ei voi koskea häntä ja osoittaa tunteitaan. Huono itsetunto sulla ainakin näyttää olevan. 8. syyskuu Tyttöni, 2,2kk, on siro ja suloinen, sattui olemaan syntyessään jo pitkä Olen jutellut asiasta monien kanssa ja kaikille, joilla lapset menee.

: Siro jutella suihin

SEKSI NAUHA HIERONTA VESIURHEILU LÄHELLÄ KOKEMÄKI Nää asiat on heikentänyt mun itsetuntoa ja mulla on joskus tosi vaikeeta olla mun kehossa. Mun paino on heitellyt tosi paljon, ja nyt alle kahen vuoden aikana oon lihonut reippaasti. Taisi tuo otsikon kysymys olla täysin turha. Enhän mä sitä miestä voi saada. Mä oon ite tyytyväinen mun nenään, koska se on siro. Siksi ehdotin noita asioita. Ellei mies ole kiinnostunut,homma on sillä selvä.
Lounas saattajat aurattu pussy Miksi pitäisi olla juuri sellainen että mies kiinnostuisi? Ei muuta kuin osoitat kiinnostuksesi. Ellei mies ole kiinnostunut,homma on sillä selvä. Siksi ehdotin noita asioita. En taida ainakaan ulkoisesti olla miehen makuun. Mä oon ite tyytyväinen mun nenään, koska se on siro.
Halpa yksityiset saattajat suihin sisään Espoo 138
Siro jutella suihin Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Taisi tuo otsikon kysymys olla täysin turha. Huono itsetunto sulla ainakin näyttää olevan. Siltä alkaa tuntua parin asian vuoksi. On pakko löytyä edes jotain hyvää, vaikka sen hyvän löytäminen veis aikaa.